PAROHIA ROMANO-CATOLICĂ BÂRNOVA

Naşterea Sfintei
Fecioare Maria
Biserica romano catolica Barnova Biserica
Romano-Catolică Bârnova

PAROHIA ROMANO-CATOLICĂ BÂRNOVA

Porumbel parohia romano catolica Barnova
PROIECTUL Descoperă bucuria care stă ascunsă în donația ta!
STADIUL LUCRĂRILOR Se înalță cu ajutorul Domnului
LUCRĂM Cu ajutorul dumneavoastră
PENTRU VEȘNICIE Lucrăm
TEMELIA DEO GRATIAS
PLACA Prinde contur
Crește bucuria! Cu ajutorul dumneavoastră
SE ÎNALȚĂ
Dragi credinciosi, onorata asistenta,

Dragi credincioși, onorată asistență,

 

Astăzi ne adunăm aici cu inimile pline de emoție și recunoștință pentru a-i aduce un omagiu și a ne lua rămas bun de la părintele Pavel Beșleagă, care a fost sufletul parohiei noastre din Bârnova timp de mulți ani.

Părintele Pavel nu a fost doar un preot pentru noi, ci și un adevărat ghid spiritual, un prieten și un sprijin în momentele de bucurie și în cele de încercare. Prin dedicarea sa neobosită și dragostea pentru Dumnezeu și pentru oameni, el a reușit să aducă o rază de lumină în viețile noastre.

 

Sub îndrumarea părintelui, biserica noastră a devenit mai mult decât un loc de rugăciune; a devenit o adevărată comunitate. El a fost mereu prezent, fie că era vorba de slujbele duminicale, de botezuri, nunți sau înmormântări, oferindu-ne tuturor cuvinte de mângâiere și înțelepciune.

Îl vom păstra mereu în amintirile noastre pentru zâmbetul său cald, pentru cuvintele sale de alinare și pentru felul în care a reușit să ne inspire să fim mai buni și mai apropiați de credință. De asemenea, nu putem uita eforturile sale de a înfrumuseța biserica noastră, de a organiza evenimente comunitare și de a sprijini pe cei în nevoie.

Astăzi, în acest moment de rămas bun, simțim un amestec de tristețe și recunoștință. Suntem triști că părintele Pavel Beșleagă pleacă, dar în același timp suntem profund recunoscători pentru tot ce a făcut pentru noi. Știm că oriunde va merge, va continua să fie o binecuvântare pentru toți cei care vor avea norocul să-l întâlnească.

Încheiem acest discurs cu speranța că părintele Pavel va păstra în sufletul său această comunitate, așa cum și noi îl vom păstra pe el în inimile noastre. Îi dorim sănătate, fericire și împliniri în tot ceea ce va întreprinde de acum înainte.

 

Dragi credincioși, haideți să ne ridicăm și să-i oferim părintelui Pavel o rundă de aplauze, ca simbol al aprecierii noastre și al iubirii pe care i-o purtăm.

La revedere, părinte Pavel Beșleagă, și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe drumul pe care îl aveți înainte!

 

Comunitatea parohială

Postat pe: 01-07-2024 Distribuie Nr. vizualizari: 305
biserica parohia romano catolica barnova
Copyright © 2020 | Parohia Romano-Catolică Bârnova. Toate drepturile rezervate.
Developed and designed by logo-weblama