PAROHIA ROMANO-CATOLICĂ BÂRNOVA

Naşterea Sfintei
Fecioare Maria
Biserica romano catolica Barnova Biserica
Romano-Catolică Bârnova

PAROHIA ROMANO-CATOLICĂ BÂRNOVA

Porumbel parohia romano catolica Barnova
PROIECTUL Descoperă bucuria care stă ascunsă în donația ta!
STADIUL LUCRĂRILOR Se înalță cu ajutorul Domnului
LUCRĂM Cu ajutorul dumneavoastră
PENTRU VEȘNICIE Lucrăm
TEMELIA DEO GRATIAS
PLACA Prinde contur
Crește bucuria! Cu ajutorul dumneavoastră
SE ÎNALȚĂ
RAMAS BUN Pr. Pavel

Dragă Pr. Pavel,

 

Astăzi, în această frumoasă biserică pentru care ați muncit și suferit, trăim momente pline de emoție, recunoștință, dar și de tristețe. Spun tristețe, pentru că ne luăm rămas bun de la părintele nostru drag, care a fost un prieten adevărat pentru noi toți.

 

În acești frumoși ani petrecuți împreună, ne-ați îndrumat cu cele mai bune sfaturi pline de înțelepciune, iubire și dăruire. Dăruire care se poate vedea. Mereu ne-ați sfătuit să ne iubim aproapele, să trăim în armonie și pace, iar iertarea să nu lipsească din viața noastră și să spunem asemenea lui Isus: „Tată, iartă-i căci nu știu ce fac!”.

 

La momentul venirii în parohia noastră, ați făcut-o cu brațele total deschise, deschise pentru că, fiind o parohie la început de drum, ați lucrat neîncetat la zidirea acestei comunități pentru a fi cu adevărat o comunitate, iar noi să putem simți apartenența la această frumoasă familie, lucru pentru care noi suntem plini de recunoștință și vă mulțumim!

 

Mulțumim pentru că ați săvârșit Sfintele Sacramente, pentru că ne-ați botezat copiii și ne-ați căsătorit tinerii, ne-ați mângâiat sufletele pline de suferință atunci când am pierdut persoane dragi. Vă mulțumim pentru toate acele momente de fraternitate petrecute împreună, dar mai ales pentru acele clipe de bucurie de la sfârșitul fiecărei Sfinte Liturghii când copiii noștri alergau cu atâta dragoste și nerăbdare către Sfinția Voastră pentru a le oferi cele mai dulci bomboane.

 

Dar nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru acest sfânt lăcaș pe care l-ați ridicat cu atâtea dificultăți și sacrificii, în care vom intra mereu cu credință și speranță, amintindu-ne de preotul nostru!

Despărțirea este grea, dar știu că aceasta face parte din planul divin.

 

Astăzi, când trebuie să vă spunem „la revedere”, simțim o mare pierdere, dar și o profundă recunoștință pentru tot ceea ce ați făcut pentru această biserică. Vă asigurăm de rugăciunea noastră și de certitudinea faptului că amintirea Sfinției Voastre va rămâne veșnic și puternic întipărită în inimile noastre.

 

Vă dorim multă sănătate, putere și binecuvântări în noua misiune pe care o veți îmbrățișa. Suntem convinși că veți continua să răspândiți lumina și iubirea lui Dumnezeu, așa cum ați făcut-o și aici.

Vă asigurăm că vom continua să trăim după exemplul pe care ni l-ați oferit!

 

Cu dragoste și recunoștință, ai dumneavoastră prieteni pe veci!

Postat pe: 01-07-2024 Distribuie Nr. vizualizari: 939
biserica parohia romano catolica barnova
Copyright © 2020 | Parohia Romano-Catolică Bârnova. Toate drepturile rezervate.
Developed and designed by logo-weblama